Privatsittning

En privatsittning är en privat och personlig konsultation där du möter Cleo och får en tarotläggning och medial vägledning öga mot öga. Det går till ungefär som under en telefonkonsultation fast i verkliga livet eller via video. Konsultationen blir ofta djupare och mer ingående och det finns utrymmer för många följdfrågor. En privatsittning beräknas ta ungefär 45 minuter och kostar 850 kr.

Om du vill ha en privatsittning i verkligheten med Cleo, är detta för närvarande möjligt i Gävle, Luleå och Lidköping. Dock begränsat till vissa tidsperioder, då Cleo befinner sig i dessa städer. Sittningar kan tillfälligt göras på andra orter när Cleo är på genomresa eller om bokning sker för större sällskap. Vid större sällskap kan privatsittningar bokas till andras städer, men då tillkommer resekostnad.

Boka en privatsittning, video eller irl, genom att maila info@cleostarot.com eller ringa/sms:a Kundtjänst 073-516 70 64 eller skicka ett pm via Facebook. Betalning sker i förskott till swish 123 612 09 01.

Välkommen med din bokning!

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close