Om oss

Vi på Cleos Tarot arbetar på olika sätt med personlig utveckling och medial vägledning. Detta kan ske genom samtal där man tar tarotkort eller änglakort till hjälp och diskuterar runt dessa. Det kan också ske genom att du berättar vad du vill ha hjälp med så hittar vi tillsammans en lösning. Vissa dagar kanske du bara vill ha någon att prata med om relationen eller jobbet , andra dagar kanske du behöver hjälp med svåra beslut eller få veta hur du bäst förhåller dig till en situation. Inga frågor är för stora eller små . Vi lyssnar, vägleder och guidar dig till ett bättre självförtroende och tillit till din egen förmåga. Vi tror att livet har en plan för alla, att problem är till för att lösas, att vi växer med våra utmaningar och att ensamhet ska vara självvald. Vi finns här för dig alla dagar i veckan vad det än gäller.

När du väljer Cleos Tarot som din rådgivare väljer du även att stå upp för djuren, miljön och klimatet. Den gröna stjärnan i vår logotyp symboliserar den gröna linjen, den miljömedvetna linjen. Lejonet är kampen för djurens rättigheter och överlevnad. Vi har denna gröna policy för att vi väljer LIVET och en framtid för alla.

Vill du läsa mer om oss som jobbar på Cleos Tarot, gå in på fliken MEDIUM.

Följ oss gärna på SOCIALA MEDIER

Cleos Tarot på Facebook

Cleos Tarot på Instagram

Cleos Tarot på YouTube

Cleos Tarot på Twitter

Har du frågor kan du maila info@cleostarot.com eller ringa vår Kundtjänst 073-516 70 64.

VÅRA NUMMER

  1. Cleos Tarot Direkt: 0939-1414 (19.90 kr/min)
  2. Cleos Tarot Faktura: 08-57 86 03 30 (21 kr/min, betalas månadsvis med 30 dagars kredit, fakturaavgift 39 kr tillkommer. Du registrerar dig som fakturakund första gången du ringer detta nummer genom att följa instruktionerna under samtalet.)
  3. Cleos Tarot Swish: Swisha ett fastpris till
    123 612 0901 och skicka sms till 073-516 70 64 och boka en tid när du vill bli uppringd.

Prislista för SWISH ( fastpris/bokning):

15 min: 250 kr

30 min: 500 kr

45 min: 750 kr

1 timme: 999 kr

Välkommen med ditt samtal.

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close