Medium

Här kan du läsa personliga beskrivningar av våra vägledare/medium/tarottolkare och hur de arbetar.

cleo
Cleo kod 200

Mitt namn är Angelina Cleo Joseya Elander och jag använder mitt andranamn Cleo i mitt mediala arbete. Till mig kan du ringa och prata om saker i ditt liv som du behöver klarhet i (dock ej frågor gällande sjukdom/död/sex). Jag har arbetat som medium/tarottolkare/vägledare i 30 år och använder gärna Thoth tarotlek av Aleister Crowley. Detta i kombination med en nedärvd medial förmåga från min farmor Mary och utbildning i kommunikationsvetenskap (fil.kand i MKV). Har en förmåga att se mönster i tillvaron baserat på synkroniciteter och att tolka dessa ur ett esoteriskt perspektiv. Har därtill talang för djurkommunikation, fotoavläsning och drömtydning. Pratar även engelska. Tarot reading also available in English. Välkommen med ditt samtal.

ulla
Lucinda kod 332

Mitt namn är Lucinda och jag är medium och healer. Jag har haft min gåva sedan barndomen. Först för ca 10 år sedan förstod jag hur jag kunde hjälpa och vägleda andra. När jag hör din röst får jag in bilder, ord, känslor, tankemönster och även svar på de frågor du har angående kärlek, relationer, jobb, ekonomi och det som rör livet över huvudtaget. Känn dig trygg att ringa. När livet händer behövs vägledning ibland! Varmt välkommen att höra av dig! Lucinda

Monica kod 313

Hej! Mitt namn är Monica och jag brinner för att bidra till andras tillväxt och välmående på alla plan. Jag älskar att coacha och vägleda. Detta gör jag med hjälp Neurolingvistisk Programmering (NLP) samt med intuitiva frågor som tar dig till djupare nivåer. Jag tror starkt att allt i ditt liv börjar och slutar med dig. Att vara ledare i ditt liv möjliggör allt du vill ha. Var det goda exemplet du vill se i världen. Du är viktig därför att du är en del av helheten. Jag stödjer dig gärna i din resa därför att om du är nöjd och lycklig, så är jag också det. Vi är en del av samma helhet. Min speciella krydda är att få dig att ta reda på vad just du brinner för, vad som får dig att le när du vaknar på morgonen och hur du kan krydda ditt liv efter din egen smak. Känner du att du saknar något i ditt liv eller att det saknas en mening? Jag har varit där, jag har upplevt den tråkiga dimman som vi alla kan hamna i när vi glömmer vad är viktigt i livet. Jag har lärt mig hitta livets gnista igen, just för att kunna hjälpa andra, för att kunna hjälpa dig. Välkommen med ditt samtal.

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close