Medium

Här kan du läsa personliga beskrivningar av våra vägledare/medium/tarottolkare och hur de arbetar.

cleo
Cleo kod 200

Mitt namn är Angelina Cleo Joseya Elander och jag använder mitt andranamn Cleo i mitt mediala arbete. Till mig kan du ringa och prata om saker i ditt liv som du behöver klarhet i (dock ej frågor gällande sjukdom/död/sex). Jag har arbetat som medium/tarottolkare/vägledare i 30 år och använder gärna Thoth tarotlek av Aleister Crowley. Detta i kombination med en nedärvd medial förmåga från min farmor Mary och utbildning i kommunikationsvetenskap (fil.kand i MKV). Har en förmåga att se mönster i tillvaron baserat på synkroniciteter och att tolka dessa ur ett esoteriskt perspektiv. Har därtill talang för djurkommunikation, fotoavläsning och drömtydning. Pratar även engelska. Tarot reading also available in English. Välkommen med ditt samtal.

ulla
Lucinda kod 332

Mitt namn är Lucinda. Jag är en kvinna , 56 år, som har ett utfluget barn och barnbarn. Ända se´n skolåldern har jag varit som en parabolantenn när det gäller andras känslor, riktiga/felaktiga val och hur seriösa människor är. Som barn var det absolut mer som en börda eftersom ingen kunde förklara varför jag kände och upplevde det jag gjorde. Först som fullvuxen kunde jag använda det på rätt sätt i mitt liv och med tiden även i andras liv. Under 18 år har jag på olika sätt och nivåer arbetat medialt. Jag är utbildad Ungdoms-coach på Fryshuset i Göteborg och har även detta som en av arbetslinjerna i mitt liv. Det andliga arbetet är jag helt självlärd genom flera års erfarenhet. Dels genom samarbete med andra men också genom många och nära ande-kontakter där jag tagit till mig och lärt mig av. Idag har jag eget företag där jag arbetar som medium, ger healing, husrensningar, seanser och arrangerar Alternativ-mässor. Både min far och mor (som är på andra sidan) har besökt mig i olika situationer under livet. Min far var en skämtsam man som fortsatte med det även efter övergången och har gett oss många leenden och skratt! Numera känner jag mig inte ensam. Vi har våra nära och kära inpå oss, närmare än vi förstår. När vi lärt oss att tolka tecknen blir det ofta en påtaglig upplevelse! Jag lever jag efter ledorden “ödmjukhet, tillit, lyssna och lära”. Att finnas till för att ge människor redskap i deras liv är stort för mig. Det är frihet under ansvar och en ynnest!

Daniela kod 222

Mitt namn är Daniela Fernanda Campanela och jag kommer ursprungligen från Chile. Intuitiv från födseln och har ägnat mig åt tarotläsningar sedan 2002. Jag tog ett stort professionellt steg 2015, när jag började undervisa i tarot genom att hålla kurser där jag integrerade tarotläsningarna i terapi genom Alejandro Jodorowski’s psychomagic och änglaterapi. Mina kort talar änglarnas språk och de har ett budskap till dig.

Jessika kod 163

Jessika heter jag – mitt namn härstammar från hebreiskans ‘Yiskah’ som betyder ”med förmågan att se potential i framtiden”. Jag är utbildad konstnär, har gått en grundkurs i nordisk shamanism inklusive tarot hos Tekla Drakfrände på Läkegården samt deltagit i djupgående inkashamanska ceremonier. Jag erbjuder medial och intuitiv vägledning där jag använder mig av orakel- eller tarotkort för att förmedla allt jag får till mig. Jag jobbar energimässigt, med det undermedvetna på ett psykologiskt plan samt med kanalisering från ett högre plan. Allt under sekretess där jag inte får veta mer än vad du är bekväm med. Det kan komma upp låtar, budskap från andra sidan, chakrastatus, kristalltips mm. Välkommen med din fråga.

Alexander kod 123

Vägledning och coachning är min passion och jag har levt ut denna sedan jag var 18 år gammal. I början jobbade jag en del med kort och andra verktyg för att stödja min vägledning, idag ”loggar” jag in mig hos varje klient för att läsa av vibrationen. Under alla år har jag vidareutbildat mig och min kompetens. Och har läst psykologi, är NLP utbildare, ICF coach, EFT coach, jobbat med Attraktionslagen, Yoga, Mindfulness, Reiki och mycket mer. Fokus är DU – att få dig inser vem du egentligen är, hur du kan ta fram dina värderingar och lyssnar bara på din sanna inre röst för att kunna leva ditt liv och inte andras.

Annonser
Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close