Medium

Här är vi som jobbar på Cleos Tarot.

Här nedan kan du läsa personliga beskrivningar av våra vägledare/medium/tarottolkare och hur de arbetar.

Cleo kod 200

Hej !

Mitt namn är Angelina Cleo Joseya Elander och jag använder mitt andranamn Cleo i mitt mediala arbete. Till mig kan du ringa och prata om saker i ditt liv som du behöver finna klarhet i (ej frågor gällande sjukdom/död/sex). Det kan vara gällande relationer, arbete, bostad eller något beslut du behöver fatta. Hur man går vidare från en jobbig livssituation till exempel eller hur du kan bli starkare i dig själv och utvecklas som människa. Du kanske behöver diskutera upplevelser du haft eller undrar varför andra människor beter sig på ett visst vis. Till mig kan du vända dig gällande det mesta här i livet och behöver du bara någon att prata med går det också bra. Förutom min 50-åriga livserfarenhet i detta livet har jag har arbetat som medium/tarot-tolkare/vägledare i 30 år och har därtill utbildning i media- och kommunikationsvetenskap, miljökommunikation och management, kriskommunikation, riskkommunikation, strategisk kommunikation mm, med inslag av beteendevetenskap, psykologi och filosofi. Utöver detta har jag läst mycket litteratur inom personlig utveckling och medialitet, som Seth- serien av Jane Roberts, som jag särskilt kan rekommendera. Jag har lång erfarenhet av att tolka upplevelser, drömmar och verkligheten ur ett esoteriskt såväl som pragmatiskt perspektiv. Förutom att erbjuda utvecklande samtal med medial vägledning och tarot-tolkningar , kan jag även göra fotoavläsningar, andeporträtt och djurkommunikation. Eller du kanske vill ha hjälp med att göra en renande ritual eller fila på dina affirmationer? Inga frågor är för stora eller för små.

Tarot reading also available in English.

Välkommen med ditt samtal.

Kram Cleo

Terno kod 300

Presentation.

Jag arbetar både som medium och healer och har gjort det en tid. Min styrka är att jag är pricksäker, empatisk och har ett helhetstänk. Jag finns där för att hjälpa dig, se bortom de hinder och utmaningar vi stöter på. 

Björna kod 400

Hej! Jag är Björna och är en ung kvinna som i livet har utvecklat mina sinnen och institutioner till att idag kunna vägleda och hjälpa människor i deras liv och utveckling. Jag är självlärd och har sedan jag varit liten haft en spirituell förmåga. Jag har en bra kontakt med andevärlden och får snabbt svar på frågor om jag behöver hjälp med något. Jag ser hur ens energier rör sig och jag kan förmedla vad det där lilla extra i livet man behöver kan vara. Jag läser tarotkort och använder kristaller dagligen och även i mitt spirituella arbete. Till mig kan du ringa om du behöver hjälp med frågor (Förutom pengar, död och sjukdom). Eller om du vill försöka ha kontakt med någon som ej är vid fysiskt jordeliv! 

Sofia kod 500

Gått vilse? Ibland går vi vilse i oss själva, det kan röra livsval, relationer eller existentiella frågor. Då kan vi tillsammans hitta en ny väg. Jag är socionom och använder mig av erfarenhet, utbildning, intuition och tarotkort för att hitta just Din väg, eller Ditt förhållningssätt. Jag har alltid haft en stark intuition och en högre vägledning som har varit som en överlevnadsguide genom livet. Livet blir inte alltid som man tänkt sig och ibland behöver vi stanna upp för att tänka efter var vi befinner oss. Här kan jag finnas som ett stöd och ge vägledning till Dig, i stora som små frågor. Ta hand om Dig och tveka inte att höra av Dig vid frågor!

Våra nummer:

Ring direkt: 0939- 1414 (19,90 kr/min)

Fakturalinjen: 08- 57 86 03 30 (21 kr/min)

Kontantkort: 0939- 440 40 02 (19,90 kr/min)

Eller boka tid till fastpris 250 kr/ 15 min genom att skicka sms till Kundtjänst 073- 516 70 64

Sms fråga 50 kr/st, skicka fråga via sms till Kundtjänst 073-516 70 64

Betala med Swish till 123 612 09 01 eller 073-516 70 64

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close