Medium

Cleo kod 200

Hej !

Mitt namn är Angelina Cleo Joseya Elander och jag använder mitt andranamn Cleo i mitt mediala arbete. Till mig kan du ringa och prata om saker i ditt liv som du behöver finna klarhet i (ej frågor gällande sjukdom/död/sex). Det kan vara gällande relationer, arbete, bostad eller något beslut du behöver fatta. Hur man går vidare från en jobbig livssituation eller hur du kan bli starkare i dig själv och utvecklas som människa. Du kanske behöver diskutera upplevelser du haft eller undrar varför andra människor beter sig på ett visst vis.

Till mig kan du vända dig gällande det mesta här i livet och behöver du bara någon att prata med går det också bra. Förutom min 52-åriga livserfarenhet i detta livet har jag har arbetat som medium/tarot-tolkare/vägledare i 30 år och har därtill utbildning i media- och kommunikationsvetenskap, miljökommunikation och management, kriskommunikation, riskkommunikation, strategisk kommunikation mm, med inslag av beteendevetenskap, psykologi och filosofi. Utöver detta har jag läst mycket litteratur inom personlig utveckling och medialitet, som Seth- serien av Jane Roberts, som jag särskilt kan rekommendera. Jag har lång erfarenhet av att tolka upplevelser, drömmar och verkligheten ur ett esoteriskt såväl som pragmatiskt perspektiv. Kommer även från en släkt där synskhet är ett starkt drag.

Förutom att erbjuda utvecklande samtal med medial vägledning och tarot-tolkningar , kan jag även göra fotoavläsningar, andeporträtt och djurkommunikation. Eller du kanske vill ha hjälp med att göra en renande ritual eller fila på dina affirmationer? Inga frågor är för stora eller för små.

Tarot reading also available in English.

Välkommen med ditt samtal.

Kram Cleo

Våra nummer:

Ring direkt: 0939- 1414 (19,90 kr/min)

Fakturalinjen: 08- 57 86 03 30 (21 kr/min)

Kontantkort: 0939- 440 40 02 (19,90 kr/min)

Eller boka tid till fastpris 250 kr/ 15 min genom att skicka sms till Kundtjänst 073- 516 70 64

Sms fråga 50 kr/st, skicka fråga via sms till Kundtjänst 073-516 70 64

Betala med Swish till 123 612 09 01 eller 073-516 70 64

Vi brukar ha flera medium på Cleos Tarot men just nu är det bara Cleo. Förhoppningsvis ska våra andra medium kunna återansluta till linjen snarast.

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close