Medium

Här är vi som jobbar på Cleos Tarot.

Nedan kan du läsa personliga beskrivningar av våra vägledare/medium/tarottolkare och hur de arbetar. För närvarande har vi 5 aktiva medium. När du ringer så knappar du in agent id/kod för vilket medium du vill prata med. Cleo kod 200, Terno kod 300, Björna kod 400, Månvarg kod 600, Lo kod 800.

Cleo kod 200

Hej ! Mitt namn är Angelina Cleo Joseya Elander och jag använder mitt andranamn Cleo i mitt mediala arbete. Till mig kan du ringa och prata om saker i ditt liv som du behöver finna klarhet i (ej frågor gällande sjukdom/död/sex). Det kan vara gällande relationer, arbete, bostad eller något beslut du behöver fatta. Hur man går vidare från en jobbig livssituation till exempel eller hur du kan bli starkare i dig själv och utvecklas som människa. Du kanske behöver diskutera upplevelser du haft eller undrar varför andra människor beter sig på ett visst vis. Till mig kan du vända dig gällande det mesta här i livet och behöver du bara någon att prata med går det också bra. Förutom min 50-åriga livserfarenhet i detta livet har jag har arbetat som medium/tarot-tolkare/vägledare i 30 år och har därtill utbildning i media- och kommunikationsvetenskap, miljökommunikation och management, kriskommunikation, riskkommunikation, strategisk kommunikation mm, med inslag av beteendevetenskap, psykologi och filosofi. Utöver detta har jag läst mycket litteratur inom personlig utveckling och medialitet, som Seth- serien av Jane Roberts, som jag särskilt kan rekommendera. Jag har lång erfarenhet av att tolka upplevelser, drömmar och verkligheten ur ett esoteriskt såväl som pragmatiskt perspektiv. Förutom att erbjuda utvecklande samtal med medial vägledning och tarot-tolkningar , kan jag även göra fotoavläsningar, andeporträtt och djurkommunikation. Eller du kanske vill ha hjälp med att göra en renande ritual eller fila på dina affirmationer? Inga frågor är för stora eller för små. Tarot reading also available in English. Välkommen med ditt samtal. Kram Cleo

Terno kod 300

Presentation: Jag arbetar både som medium och healer och har gjort det en tid. Min styrka är att jag är pricksäker, empatisk och har ett helhetstänk. Jag finns där för att hjälpa dig, se bortom de hinder och utmaningar vi stöter på. 

Björna kod 400

Hej! Jag är Björna och är en ung kvinna som i livet har utvecklat mina sinnen och institutioner till att idag kunna vägleda och hjälpa människor i deras liv och utveckling. Jag är självlärd och har sedan jag varit liten haft en spirituell förmåga. Jag har en bra kontakt med andevärlden och får snabbt svar på frågor om jag behöver hjälp med något. Jag ser hur ens energier rör sig och jag kan förmedla vad det där lilla extra i livet man behöver kan vara. Jag läser tarotkort och använder kristaller dagligen och även i mitt spirituella arbete. Till mig kan du ringa om du behöver hjälp med frågor (Förutom pengar, död och sjukdom). Eller om du vill försöka ha kontakt med någon som ej är vid fysiskt jordeliv! 

MånVarg kod 600

MånVarg är mitt Freja MånPrästinnenamn. Jag jobbar med de fornordiska gudinnorna och energierna i naturen som på olika sätt kan leda oss hur vi ska agera i just denna tid. Även hur vi kan samarbeta bättre med naturens folk. Jag är även utbildad i healing och akupunktur. Jag hjälper dig gärna att finna svaren med samtal, tarot, runor. Jag kan om du säger till i början skicka healing till dig under vårat samtal. Jag lägger inga kort för död, sjukdom, pengar eller sex. Stora frågor, små frågor, det spelar ingen roll. Du är välkommen att ringa med vilken som helst.

Lo kod 800

Hej, mitt namn är Lo. Jag spår med hjälp av tarotkort med totemdjur och även med änglakort. Ofta får jag bilder och visioner framför mig som tillsammans med min intuition hjälper mig att tolka olika situationer och skeenden. Sedan jag var liten har jag drömt väldigt starka drömmar och lärt mig att tolka dem. Jag ser det som att det undermedvetna manifesterar sig i drömmar och att vi med hjälp av dem kan göra det undermedvetna medvetet och därigenom få bättre verktyg för att styra och förstå våra liv. Du kan prata med mig om relationer, arbete, hälsa, personlig utveckling, spiritualitet och existentiella frågor. Jag lägger inte kort om sjukdom, död eller sex. Jag tycker om att gå på djupet och tror att varje människa har svar inom sig, men ibland kan man behöva hjälp för att hitta dit. Ibland hjälper det bara att få dela det man bär på med någon för att komma närmare läkning. Jag ger också gärna perspektiv på olika livssituationer för att på så sätt hjälpa dig att få mer distans eller komma ur negativa tankemönster. I grunden är jag utbildad socionom med vidareutbildning i systemteori och lång erfarenhet av samtalsrådgivning. Jag har även läst filosofi och religionsvetenskap. Jag ser fram emot att höra från dig.

Våra nummer:

Ring direkt: 0939- 1414 (19,90 kr/min)

Fakturalinjen: 08- 57 86 03 30 (21 kr/min)

Kontantkort: 0939- 440 40 02 (19,90 kr/min)

Eller boka tid till fastpris 250 kr/ 15 min genom att skicka sms till Kundtjänst 073- 516 70 64

Sms fråga 50 kr/st, skicka fråga via sms till Kundtjänst 073-516 70 64

Betala med Swish till 123 612 09 01 eller 073-516 70 64

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close