Medium

Här kan du läsa personliga beskrivningar av våra vägledare/medium/tarottolkare och hur de arbetar.

cleo
Cleo kod 200

Mitt namn är Angelina Cleo Joseya Elander och jag använder mitt andranamn Cleo i mitt mediala arbete. Till mig kan du ringa och prata om saker i ditt liv som du behöver klarhet i (dock ej frågor gällande sjukdom/död/sex). Jag har arbetat som medium/tarottolkare/vägledare i 30 år och använder gärna Thoth tarotlek av Aleister Crowley. Detta i kombination med en nedärvd medial förmåga från min farmor Mary och utbildning i kommunikationsvetenskap (fil.kand i MKV). Har en förmåga att se mönster i tillvaron baserat på synkroniciteter och att tolka dessa ur ett esoteriskt perspektiv. Har därtill talang för djurkommunikation, fotoavläsning och drömtydning. Pratar även engelska. Tarot reading also available in English. Välkommen med ditt samtal.

ulla
Lucinda kod 332

Mitt namn är Lucinda och jag är medium och healer. Jag har haft min gåva sedan barndomen. Först för ca 10 år sedan förstod jag hur jag kunde hjälpa och vägleda andra. När jag hör din röst får jag in bilder, ord, känslor, tankemönster och även svar på de frågor du har angående kärlek, relationer, jobb, ekonomi och det som rör livet över huvudtaget. Känn dig trygg att ringa. När livet händer behövs vägledning ibland! Varmt välkommen att höra av dig! Lucinda

Jessika kod 163

Jessika heter jag – mitt namn härstammar från hebreiskans ‘Yiskah’ som betyder ”med förmågan att se potential i framtiden”. Jag är utbildad konstnär, har gått en grundkurs i nordisk shamanism inklusive tarot hos Tekla Drakfrände på Läkegården samt deltagit i djupgående inkashamanska ceremonier. Jag erbjuder medial och intuitiv vägledning där jag använder mig av orakel- eller tarotkort för att förmedla allt jag får till mig. Jag jobbar energimässigt, med det undermedvetna på ett psykologiskt plan samt med kanalisering från ett högre plan. Allt under sekretess där jag inte får veta mer än vad du är bekväm med. Det kan komma upp låtar, budskap från andra sidan, chakrastatus, kristalltips mm. Välkommen med din fråga.

Alexander kod 123

Vägledning och coachning är min passion och jag har levt ut denna sedan jag var 18 år gammal. I början jobbade jag en del med kort och andra verktyg för att stödja min vägledning, idag ”loggar” jag in mig hos varje klient för att läsa av vibrationen. Under alla år har jag vidareutbildat mig och min kompetens. Och har läst psykologi, är NLP utbildare, ICF coach, EFT coach, jobbat med Attraktionslagen, Yoga, Mindfulness, Reiki och mycket mer. Fokus är DU – att få dig inser vem du egentligen är, hur du kan ta fram dina värderingar och lyssnar bara på din sanna inre röst för att kunna leva ditt liv och inte andras.

Annonser
Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close