Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Fotoavläsning

En fotoavläsning är en form av inkänning av en person på ett foto där olika saker som är relevanta eller särskilt starka hos den personen brukar dyka upp. Det fungerar ungefär som en tarotläggning men med ett foto att tolka istället för tarotkort. Under en fotoavläsning brukar vi även använda tarotkorten som komplement. Vad som kan komma upp under en allmän fotoavläsning kan vara tidigare liv, generell livsinriktning, relationer, arbete, vilken miljö du befinner dig i och vad som kretsar runt dig just nu känslomässigt eller mentalt. Avläsningen tar ca 3 dagar och resultatet får du som text, ca 250-300 ord i en pdf-fil. Vi kollar aldrig din Facebookprofil eller tar reda på information genom andra kanaler än de intuitiva.

Hur gör jag för att få en fotoavläsning?

Skicka in ett foto av dig själv där ögonen och ansiktet syns tydligt till info@cleostarot.com eller som pm på Facebook: https://www.facebook.com/cleostarot/. Bifoga specifika frågor om du har sådana. Pris: 250 kr betalas i förskott till Swish 123 612 0901.

Fotoavläsning under pågående konsultation

Du kan även ringa VÅRA NUMMER och få en fotoavläsning direkt genom att skicka bilden i ett sms under pågående konsultation till Kundtjänst 073- 516 70 64 eller i Facebookchatten.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close