Lite smått och gott

Bild lånad från prenet.se

Hej kära medlemmar!

Här kommer ett nyhetsbrev med lite uppdateringar om vad som händer inför hösten här på Cleos Tarot. Bland annat några nya medium ska intervjuas och testas. Är du det medium vi söker? Skicka ett mail till info@cleostarot.com och berätta om vem du är. Vill du vet mer om tjänsten klicka här. In med nya medium och ut med gamla? Nej, Cleo ska inte sluta, men fortsätta studera, forska och utvecklas i kombination med upprätthållandet av Cleos Tarot. Så oroa er inte, Cleo finns kvar. 🙂

Hur gick det med kursen i ljus och färger? Tja, den är lagd på is och får ligga där och koagulera till önskad form och konsistens. Meddelar när den är klar och redo att serveras. 🙂

En annan fundering är huruvida den engelska satsningen på YouTube ska fortsätta eller om det är slöseri med energi och tid? Jag drar ett tarotkort för det och får tre i stavar. Hm, det betyder att detta är en bra tidpunkt att starta något nytt, fortsätta enligt planen och ha ett mål i sikte. Ok, vi ger väl YouTube några chanser till då. Det blir bara lite svårt att komma på bra saker att säga när det inte strömmar in frågor i samma takt som på Facebook. YouTube sändningarna behöver säkerligen planeras mer och läggas upp som små miniföreläsningar egentligen, så jag ber om lite tid och inspiration att få till detta.

I övrigt fortbildar sig Cleo inom religionsvetenskap och det ska bli mycket intressant att se hur de olika religionerna hänger samman med esoteriska världsuppfattningar som new age eller nyandlighet som det även kallas. Bli inte förvånade om det dyker upp små enkäter då och då.

En annan liten fundering är vad det beror på att när man ska vägleda någon och det blir helt stopp i kommunikationen, man inte får fram något om personen som kan vara till hjälp för dem. Vid sådana tillfällen kanske det är just en blockering i energierna som behöver lösas upp, när personen inte vill ha hjälp och vägledning i en situation utan söker magi och mirakel. Det är såklart inte fel att tro på magi och mirakel, men det är nog inget som kan levereras på beställning. Men, vi får se hur trollformlerna artar sig. Utlottning på lördag kl 19 i livesändningen på Facebook. Hann du inte med att tjinga en plats i lottskålen erbjuds trollformler till pröva på pris under september för endast 350 kr (ordinarie pris 777 kr). Det något dyra ordinarie priset är baserat på den tid det tar att utforma en formel för en persons specifika behov och önskemål, samt att detta inte är något som ska missbrukas. Läs mer om trollformler här.

Ha en fortsatt magisk vecka i livets mirakel!

Kram Cleo

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close