Metatron

Metatron var en gång en vanlig människa, profeten Enoch, som på grund av sina goda gärningar och visdom blev upphöjd till ärkeängel genom elden. Metratron är en representation av vår egen förmåga att evolvera bortom de fysiska sinnenas begränsningar och är den ängel som vakar över barnets transformation till ungdom, ungdomens transformation till vuxen och den vuxnes transformation till ett högre medvetande. Metatron är ängeln du ska kalla på för vägledning när dina mediala förmågor börjar ge sig tillkänna. Den heliga geometri som Metatron kommunicerar genom är Merkabah. Merkabah är ett verktyg som det är meningen att man ska placera sig inuti under meditation. Här har jag skapat en animation som hjälpmedel under Metatron meditationen att fokusera på. Den kan vara jobbig att titta på till en början, men slappna av och låt dig hypnotiseras in i den heliga geometrin. Var dock försiktigt med denna om du har epilepsi.

Som en personlig notering så var Metatron den första av ärkeänglarna som jag drogs till när jag började studera dessa i början av seklet. Sedan när jag besökte Chicago 2006 och var på en promenad ensam i staden på Halloween såg jag namnet Metatron inristat i betongplattorna på trottoaren. Tyckte det var ett märkligt sammanträffande, då det måste ha ristats in när betongen var våt och är kanske inte något man klottrar sådär i allmänhet. Det fick mig i alla fall att känna mig beskyddad och att jag var på rätt väg i livet.

Kram

Cleo

Metatron Merkabah animering av Angelina Elander

Källor: https://thesecretofthetarot.com/archangel-metatron/ , https://psychicspiritfairie.wordpress.com/2014/10/28/metatron-cube/

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close