Kärleksbrev

Nu när alla hjärtans dag har passerat och många kanske fick sina romantiska förväntningar och drömmar krossade kan vi behöva stötta varandra lite extra. Ni som hade turen i kärlek på er sida i år: gratulerar.

Därför vill jag berätta för våra kära medlemmar hur mycket de betyder för mig. Även ni är mina ljus i mörkret. Livet jag lever med huvudet begravt i böcker och komplicerade forskningsbegrepp ger inte mycket tid över till socialt umgänge. Vi ses på gymmet, i affären och på stan, alla människor man har i sin omedelbara närhet, och så finns det ni. Ni som ringer och berättar om era liv, kärleksaffärer , drömmar och esoteriska upplevelser. Som delar med er av er vardag till någon som ni till en början inte visste så mycket om, men har anförtrott er till ändå. Hur modiga ni är. Hur ni berättar om era strider, svåra beslut att fatta och vågade chansningar. Att ha modet att inte bara lyssna till sitt hjärta, utan också agera därefter och sedan reflektera över resultatet och vad upplevelserna lärt er. Jag hoppas ni förstår hur värdefulla ni är för mig. Den lilla tiden vi hinner prata med varandra lyser upp min vardag, ger mig energi, hopp och glädje. Vi skrattar mycket. När det sedan blir tyst i luren ett tag, börjar jag undra vad ni gör , hur det gick och hur ni mår?

Vilken tur jag har haft som fick allt det här och er på köpet. 😉 Min telefonfamilj. Jag ser fram emot att höra om era nya eskapader ute i den riktiga världen. All kärlek till er.

Kram

Cleo

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close