Nytt medium: Jessika

Nu på måndag den 4 februari börjar ett nytt medium jobba hos oss. Hon heter Jessika och har kod 163. Denna vecka jobbar Jessika mån, tisd, ons mellan kl 09.00 -12.00.

Jessika kod 163

Såhär skriver Jessika om sig själv:

Jessika heter jag – mitt namn härstammar från hebreiskans ‘Yiskah’ som betyder ”med förmågan att se potential i framtiden”. Jag är utbildad konstnär, har gått en grundkurs i nordisk shamanism inklusive tarot hos Tekla Drakfrände på Läkegården samt deltagit i djupgående inkashamanska ceremonier. Jag erbjudermedial och intuitiv vägledning där jag använder mig av orakel- eller tarotkort för att förmedla allt jag får till mig. Jag jobbar energimässigt, med det undermedvetna på ett psykologiskt plan samt med kanalisering från ett högre plan. Allt under sekretess där jag inte får veta mer än vad du är bekväm med. Det kan komma upp låtar, budskap från andra sidan, chakrastatus, kristalltips mm. Välkommen med din fråga. ”

Varför inte testa att höra vad Jessika har att säga dig? Jag satte henne på prov och hon levererade direkt och kände av min begynnande migrän på vänster sida av huvudet. Jessika är intuitiv och inkännade, empatisk.

Kram

Cleo

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close