Olika uppfattningar

I vårt samhälle finns olika uppfattningar om vad medialitet egentligen är. Det är ett lite tabubelagt ämne egentligen och associeras ofta med psykisk sjukdom tex schizofreni ( att man hör röster, hallucinerar, har tvångstankar och flera personligheter etc). Min mediala resa ledde till denna uppfattning och jag blev utsatt för kränkande övergrepp från samhället som traumatiserade mig att stänga av min medialitet. Jag ville längre inte kännas vid den. I min lilla levnadsbubbla var det innan accepterat att ha kontakt med andevärlden, det var inget konstigt och uppmuntrades dessutom. Helt plötsligt var jag omgiven av människor som ville förvränga denna kontakt till något sjukt och farligt. Rädda människor. Outbildade människor. Maktgalna människor.

Min medialitet har aldrig handlat om att höra röster, hallucinera och ha tvångstankar eller flera personligheter. Jag önskade nästan att det var så. Jag ville också vara en av de utvalda som kunde höra och se saker med mina fysiska sinnen, men så var det inte. Mina mediala budskap kom i form av tankar och känslor. Mina egna vanliga tankar och känslor som jag tolkade efter min esoteriska verklighetsuppfattning, precis som vi alla gör. Nu har jag vågat öppna denna dörr igen, denna tolkningsvärld, med hjälp av likasinnade som vet hur det är och hur det kan missuppfattas. Spela teater kan vi nog alla göra ibland, men när våra färdigheter tas för sjukdom övergår leken till allvar och glädjen till sorg . Det är just i leken som sinnena släpps fria och gränserna mellan dimensionerna tunnas ut. Det är i detta tillstånd av glädje, improvisation, kreativitet och kärlek som vi kan få verklig kontakt, med oss själva och de på andra sidan, så sluta aldrig att leka.

Detta var kanske lite väl personligt, men jag vill att våra kunder ska få en liten bakgrundsbild gällande just mig och min mediala resa.

Kram

Cleo

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close